top of page
Depositphotos_42248317_XL.jpg

Amb els cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa 2022

Millora els processos 
i la tecnologia a la teva empresa de la mà de Setesca.

accio-generalitat.jpg
Mès informació

Si vols millorar els processos i la tecnologia de la teva empresa és el moment de fer un pla de millora tecnològica de la mà de SETESCA i estalviar-te fins al 100% del projecte amb els cupons ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya.

Estan a punt de publicar-se la nova convocatòria dels cupons d'ACCIÓ destinats a finançar projectes de digitalització i transformació cap a la Indústria 4.0. És el moment, no et perdis aquesta oportunitat de tramitar el teu projecte.

Setesca compta amb consultors assessors acreditats pel pla ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya i podem ajudar-te a sol·licitar i tramitar el teu projecte amb nosaltres.

Què son els cupons?

Els Cupons a la indústria 4.0 tenen per objectiu la concessió d’ajuts per la contractació de serveis d’innovació i la implementació de tecnologies de la indústria 4.0 per millorar els productes, els serveis o els processos de l'empresa.

És una subvenció directa que s’atorga a les empreses que contractin assessors especialitzats, acreditats per ACCIÓ  (Agència per la competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya).

Tipus de cupons:

Cupó de Diagnosi:
Subvenciona fins al 100% d’un projecte de diagnosi digital (8.000 € en 2021)

Aquesta diagnosi inclou la identificació d'oportunitats de millora per permetre la incorporació de noves tecnologies i facilitar el canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0 amb l'establiment de plans de transformació.

 

Cupó d’implantació:

Subvenciona els projectes d’implantació de noves tecnologies (20.000€ en 2021)

A partir d’una estratègia de transformació digital definida, aquest cupó inclou l’assessorament en la integració i testatge de tecnologies de la indústria 4.0:

 

IOT, Analítica de dades, Big Data, Intel·ligència Artificial, Computació al Núvol, Integració Horitzontal i Vertical de Sistemes, Ciberseguretat, Robòtica Avançada, Realitat Augmentada i Realitat Virtual, Tecnologies de Simulació, Fabricació additiva i Impressió 3D o Blockchain.

 

S’inclouen sistemes de robotització de processos (RPA), Business Intelligence i determinats sistemes que faciliten la integració amb clients i proveïdors, com determinats softwares ERP, SGA o TMS.

 

Com sol·licitar els ajuts?

Deixa’ns les teves dades i un assessor acreditat de SETESCA es posarà en contacte amb vosaltres i us acompanyarà en el procés de sol·licitud. S’ha de tenir en compte que fins l’any passat la subvenció es va atorgar per ordre d’arribada i convé tenir el projecte definit abans que s’obri el període de sol·licitud.

Condicions básiques

La teva empresa ha de tenir mès de 2 anys de antiguetat.

Amb menys de 250 treballadors.

La facturació inferior a 50 milions o balanç inferior a 43 milions.

accio-generalitat.jpg

Sol·licita més informació sobre els Cupons ACCIÓ i com SETESCA pot ajudar a millorar
la competitivitat de la teva empresa ara:

Moltes gràcies, aviat ens posarem en contacte amb tu
per a informar-te sobre els cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa.

bottom of page